Setul de cartonașe educative

”Nastere ușoară și fără stres”

Self-Help Kit

     

Simți că ai nevoie de puțin ajutor pentru o pregătire emoțională înainte de naștere?

 • probabil te simți uneori compleșită de o mulțime de gânduri și îngrijorări despre cum vei face față travaliului
 • știi că nu e bine să te stresezi la naștere, toată lumea îți spune asta, dar nu știi cum să faci stai departe de gândurile care uneori nu îți dau pace?
 • ai auzit despre cât de importantă e respirația în travaliu și crezi ți-ar prinde bine să înveți și să exersezi din timp exact cum să respiri corect ?
Vreau să cumpăr

Imaginează-ți …

cum ar fi ca în loc să citești mai multe cărți despre naștere,  să găsești:

             O singură variantă compactă, „de buzunar”, pe care să o poți lua cu tine oriunde vrei.

             Esența cu tot ce e absolut esențial să știi înainte de nașterea naturală

             Cele mai utile informații și sfaturi practice despre nașterea naturală bine sintetizate, atent explicate pe înțelesul tuturor

Nu trebuie să îți imaginezi pentru că exista deja …

Acest material este pentru tine dacă îți dorești să:

 • afli informații sintetizate, logic structurate și atent explicate pe înțelesul tuturor

 • înveți nenumărate abilități și metode de a reuduce stresului și a sta departe de gândurilor negative

 • exersezi din timp tehnici de respirație și relaxare ca să știi exact ce ai de făcut cand vei fi în travaliu activ

 • descoperi felul extraordinar în care corpul tău se schimbă în timpul sarcinii și funcțiile cu care corpul tău este dotat pentru a acomoda dezvoltarea în condiții optime a bebelușului

 • câștigi încredere în tine aflând despre modul în care Natura a înzestrat corpul femeii cu daruri menite să facă de fapt nașterea ușoară planificând totul până la cele mai mici detalii

dar, MAI ALES…

 • îți cultivi o atitudine pozitivă și încrezătoare favorabilă nașterii, care să îți ajute ca mintea să lucreze împreună cu corpul tău, NU împotriva lui.

Vreau să cumpăr

Atitudinea potrivită față de naștere este cea de încredere.  O primă schimbare în bine a atitudinii este să afli că de fapt nașterea este menită să fie ușoară, nu grea.

– lucru pe care aproape nimeni nu îl spune, toată lumea te avertizează și îți spune să te pregătești pentru ce e mai rău, nu-i așa? 

 Ei bine, da, nașterea este prevăzută să decurgă ușor și lin, scurt și la obiect – cel puțin în marea majoritate a cazurilor.  Corpul tău este proiectat să poată da naștere și ”știe” ce are de făcut.

Trebuie doar să îi permiți mental, prin atitudinea potrivită la naștere.

Nașterea ideală pentru tine și bebelușul tău

este posibilă

atunci când mintea și corpul tău sunt în armonie.

Ce vei găsi în setul de cartonașe :

                                   

 • informații despre modificările fiziologice care au loc în corpul tău pe tot parcursul sarcinii pentru a face nașterea ușoară atât pentru tine cât și pentru bebe

 • ilustrații și imagini care exemplifică fiecare funcție și caracteristică a corpului tău și felul în care aceasta își intră în rol pentru a face nașterea ușoară

 • o partea aplicativă ce include:

  metode, tehnici și exerciții pentru:

  1. respirație,
  2. vizualizare și relaxare mentală,
  3. posturi fizioterapeutice și exerciții pentru pregătirea corpului pentru naștere,
  4. poziții favorabile travaliului și nașterii,
  5. multe alte sfaturi practice.

>>> toate atent explicate ca să înțelegi cum te vor ajuta să menții o stare mentală de calm, favorabilă nașterii care să permită funcțiilor cu care corpul tău este înzestrat să își ducă la îndeplinire rolul.

Vei afla despre modul aproape miraculos prin care corpul tău este perfect conceput să aducă pe lume bebelușul, cu ușurință și în siguranță, după ce s-a îngrijit ca să se dezvolte armonios timp de nouă luni în pântecul tău, locul ideal, creat special pentru el.

Cel mai probabil că multe informații nu le vei fi auzit niciodată până acum, iar altele vor reflecta o nouă lumină asupra a unor lucruri care îți sunt deja cunoscute.

Vreau să cumpăr

Iată doar un exemplu… 

Unul din cele 50 de cartonașe explică felul în care acționează uterul și mușchii uterini în timpul contracțiilor uterine. Vei afla despre diferitele tipuri de mușchi și rolul fiecăruia, dar și cum să ajuți în loc să te împotrivești contracțiilor, dar și cum să nu ”frânezi” progresul travaliului. 

La partea aplicativă vei învăța o tehnică de respirație pe care să o folosești în timpul contracțiilor, dar și două tehnici de vizualizare – pe care vei avea ocazia să le exersezi încă din timp, astfel că vei ști exact ce ai de făcut la momentul respectiv.

Acestea te vor ajuta să rămâi calmă și să stai departe stres și gânduri negative, putând gestiona cât mai bine travaliul și lăsând corpul să facă ce are de făcut. 

(Swipe pentru a vizualiza un extras din setul de cartonașe)

Ce spun alții?

Persoane care au cumpărat setul de cartonașe educative ”Naștere Naturală ușoară și fără stres”

 …un trainer sau o doula la noi în buzunar 🙂

Alexandra, Cluj – Napoca

Self- help kitu-ul ”Naștere naturală și fără stres” e un trainer sau o doula la noi în buzunar. Am găsit informații clare, foarte bine sintetizate, care m-au ajutat să văd nașterea cu alți ochi, sau mai bine zis, să înțeleg cât de naturală este nașterea!

Informațiile și exercițiile practice mi-au fost de mare folos, am știut în fiecare clipă a nașterii ce se întâmplă în corpul meu, ceea ce mi-a oferit o încredere deosebită în mine și bebe că știu ce au de făcut.

Eu am avut un travaliu scurt, iar mult temutele ”contracții dureroase” le-am perceput mai degrabă ca fiind o presiune mai puternică decât o durere.

Toate aceste informații au avut o contribuție majoră pentru nașterea magică de care eu și fetița mea am avut parte”

Mi-am păstrat calmul și nu m-am încordat deloc, iar corpul meu a preluat controlul eu am ajutat doar cu respirația și cu faptul că nu m-am împotrivit niciunei senzații. Nu am făcut decât să stau cuminte și relaxată și să las corpul să facă ceea ce citisem și exersasem înainte datorită informațiilor din cartonașe.

Teodora, Baia-Mare

Iată ce spunea Teodora despre setul de cartonașe educative înainte de a naște:

“Am descoperit materialul realizat de Cristina de curând și deja pot spune că îl ador. M-a ajutat să prind mai mult curaj și mai multă încredere în forțele proprii. Partea care îmi place cel mai mult sunt exercițiile de relaxare, care m-au ajutat să am un somn mai odihnitor, de care chiar nu mai avusesem parte în ultimele luni din cauza durerilor de spate și a acidului gastric specifice sarcinii.

Ulterior, după o naștere care a decurs de la sine, ușor și rapid:

Daca ar fi sa rezum într-o singură propoziție ce au reprezentat pentru mine cele 50 de cartonașe, aceasta ar fi:” Knowledge is power!” Faptul că am avut acces la toate informațiile și exercițiile cuprinse în materialul cu cele 50 de cartonașe m-a ajutat enorm! Am citit de câteva ori materialul Cristinei, am aplicat exercițiile in aproape fiecare seară, iar asta a fost ceea ce creierul meu avea nevoie! A fost perioada de antrenament și toată informația a rămas stocata undeva în minte! In timpul travaliului, aproape de momentul nașterii, corpul meu a preluat controlul, am avut un moment în care am știut exact ce se petrece, așa ca un deja-vu, informația și exercițiile repetate mi-au venit în minte, iar eu eram conștientă de fiecare senzație, și nu am făcut decât să stau cuminte, relaxată și să las corpul să conducă si să facă ceea ce citisem și exersasem înainte datorita informațiilor din cartonașe. Mi-am păstrat calmul și nu m-am încordat deloc, iar corpul meu știa exact ce are de făcut, iar eu am ajutat doar cu respirația și cu faptul că nu m-am împotrivit nici unei senzații. Totul a decurs natural! A fost un travaliu și o naștere ușoară, rapidă și frumoasă!

Vreau setul de cartonașe educative pentru o naștere ușoară